Regullore për komentet

Posted By admin On Sunday, January 19th, 2014 With 0 Comments

Komentet në portalin www.tetova1.com dhe në faqen e “tetova1.com” në Facebook janë në pronësi të vet postuesve.

Redaksia jonë nuk mer asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e tyre!

Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese.
Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron qëndrimin editorial të redaksis së Portalit tonë.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

KJO WEB FAQE HOSTOHET NE SERVERAT E GlobiSOFT.Net